Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ni No Kuni II’nin Yeni DLC Paketi The Tale of a Timeless Tome Tanıtıldı!

Ni No Kuni II, 19 Mart'ta yeni bir güncelleme alacak.

23 Mart 2018’de PlayStation 4 ve PC platformu oyuncularına sunulan Ni No Kuni II aksiyon rol yapma oyunları arasında oldukça başarılı bir grafik çizmişti. Steam’de oyuncular tarafından ‘çoğunlukla olumlu’ olarak değerlendirilen yapım, 19 Mart’ta The Tale of a Timeless Tome adında yeni bir genişleme alacak.

Ni No Kuni II’nin Yeni DLC Paketi The Tale of a Timeless Tome Tanıtıldı 2

Sevimli ve büyüleyici içeriklere sahip olan Ni No Kuni II’de oyuncular sevimli yaratıkları etkisiz hale getirmeye çalışıyorlardı. Zengin bir içeriğe sahip olan yapım, yeni alacağı genişleme ile mevcut olan içeriğini genişletmeye devam edecek. PC Gamer’ın yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre Ni No Kuni II, 19 Mart’ta The Tale of a Timeless Tome adında bir genişleme alacakmış. Oyuna yeni içeriklerin yanı sıra yeni görevler de ekleyecek olan genişleme paketi, oyunculara yeni dönüş sanatlarına ek olarak, Solosseum Slog adında yeni bir arena sunacak.

Oyunculara yeni silahlar ve techizatlarda sunacak olan The Tale of a Timeless Tome adlı genişleme paketi 19 Mart’ta PlayStation 4 ve PC oyuncularına sunulacak. Yeni paketin Steam sayfası henüz oyuncular ile paylaşılmazken fiyatı hakkında da herhangi bir bilgi yer almıyor.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom - PS4/PC - DLC The Tale of a Timeless Tome

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.