Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom İçin Yeni Fragman Yayınlandı

Hikâye odaklı RPG-macera oyunu Ni No Kuni II için yeni bir fragman daha geldi.

Yavaş yavaş ayrıntılarını öğrendiğimiz ve önümüzdeki sene çıkması beklenen Ni No Kuni II: Revenant Kingdom için bugün dağıtımcı firma Bandai Namco yeni bir fragman daha yayınladı. Sıradaki Ni No Kuni II: Revenant Kingdom videosunda oyundaki Kingdom Building adlı yeni modu görüyoruz. Bu modda oyuncular kendi amaçlarına göre nasıl uygunsa krallıklarını da o kadar şekilde kurmaya başlıyorlar.

Ni no kuni 2 revenant kingdom icin yeni fragman yayinlandi 1

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom’da kendi krallığını kurmak ve bütün dünyayı bir araya getirip birleştirmek için yola çıkan, azledilmiş bir kralın hikâyesine tanık olacağız. Oyunda kullanıcılar özenle yaratılmış güzel bir dünyayı keşfe çıkabileceği gibi, tamamen yenilenmiş RPG mekanikleriyle farklı bir maceraya da konuk olacaklar.

Akihiro Hino tarafından kaleme alınan ve Level 5 tarafından geliştirilen Ni No Kuni II: Revenant Kingdom, özellikle görsel yapısıyla, sıcak hikâyesiyle dikkat çeken bir oyun. Tamamen yenilenmiş dinamik bir dövüş sistemiyle gelen ve Skirmish modu da eklenen Ni No Kuni II: Revenant Kingdom, normalde Ocak ayında çıkacaktı fakat alınan erteleme kararıyla çıkış tarihi 23 Mart 2018 olarak belirlendi.

Ni no Kuni II: REVENANT KINGDOM - Kingdom Building Fly-through| PS4, PC

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.