Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nexon’dan Yeni Mobil MMORPG Duyurusu: Alliance vs Empire

Alliance vs Empire iddialı bir mobil MMORPG.

Nexon yeni mobil MMORPG oyununu bugün duyurdu. Avrupa ve Amerika pazarına 2019 yılının sonlarına doğru çıkacak olan AxE: Alliance vs Empire oldukça iddialı. Nexon’a göre bu oyun PC ve konsol kalitesinde bir MMORPG deneyimi sunacak. Açıkçası doğruysa kulağa oldukça heyecan verici geliyor.

nexondan yeni mobil mmorpg duyurusu alliance vs empire 1

Alliance vs Empire’da 75’e 75 rekabetçi PvP savaşları, kooperatif raidler ve en önemlisi devasa bir açık dünya yer alacak. Bu yılın sonunda çıkacak olan yapımda başlangıça 6 oynanabilir sınıf bulunacak fakat bunların zaman içinde artırılacağını düşünüyoruz.

Konuya dair NEXON M’den Genel Müdür Tommy Lee de bazı açıklamalar yaparken, AxE’yi baştan sona PC ve konsol kalitesinde bir MMO olarak geliştirdiklerini, dünyanın her tarafından oyuncuları bu açık dünya deneyimine davet ettiklerini ifade etti.

Alliance vs Empire’ın ilk yayınlanan fragmanında herhangi bir oynanış görüntüsü yer almıyor fakat oyun zaten bir süredir Güney Kore’de mevcuttu. Dolayısıyla YouTube’da oynanışı gösteren çeşitli videolar yer alıyor. Alliance vs Empire’ın başarılı olup olmayacağını zaman gösterecek. PC ve konsol kalitesi iddiası konusunda biraz şüpheci olsam da, en azından çıktığı zaman denemek gerekir.

https://youtu.be/W10JHShU9KU

AxE [Android] Mage Gameplay

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.