Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nex Machina Yapımcılarından Yeni Oyun: Stormdivers

Başarılı shoot-em-up oyunlarının yapımcısı Stormdivers'ı duyurdu.

Nex Machina ve Resogun gibi başarılı oyunlarla tanınan yapımcı firma Housemarque, yeni oyunu Stormdivers’ın duyurusunu yaptı.

Nex machina yapimcilarindan yeni oyun stormdivers 1

Stormdivers hakkında çok fazla bilgi verilmese de, oyunun web sitesi açıldı ve kısa bir tanıtım fragmanı da yayınlandı. Yapılan açıklamaya göre yeni oyun yine shooter türünde olacak ve çoklu oyuncu modlarına odaklanacak.

Oyunun fragmanında görüldüğü üzere Stormdivers, Housemarque’nin VFX Engine motoru ve Epic Games yapımı Unreal Engine 4 motoruyla yapıldı. Stüdyo aynı zamanda Amazon’un Game Tech’ini de kullandı.  Şu aşamada her ne kadar oyunun hangi platformlara çıkacağı açıklanmasa da, Housemarque daha önce bir PC oyunu üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı.

Yapımcı firma aynı zamanda yine daha önceden artık shoot-em-up türünde oyunlar yapmayacaklarını, satışların yeteri kadar iyi olmadığını dile getirmişti. Nex Machina her ne kadar satışlarda istediği başarıya ulaşamasa da, hem eleştirmenler, hem de oyunculardan neredeyse tam puan almıştı. Ayrıca Nex Machina PC’ye çıkarken, Resogun ise 2013 yılında PlayStation 4’e gelmişti.

Yayınlanan ilk ekran görüntüleri ve tanıtım fragmanı ise görsel açıdan her zamanki gibi oldukça etkileyici gözüküyor.

STORMDIVERS - Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.