Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

New World’ün PvP Savaşları Daha Önce Görülmemiş Bir Dinamizm Seviyesi Getiriyor

New World'ün daha önce hiç bir oyunda bulunmayan bir sosyal dinamizm olacağı söyleniyor.

Amazon Game Studios‘un yaklaşmakta olan MMORPG oyunu New World için son gecikmesinden sonra biraz daha beklemek zorunda kalabiliriz, ancak beklediğimizde toparlanmak için hoş yeni bilgiler var.

New Worldün PvP Savaşları Daha Önce Görülmemiş Bir Dinamizm Seviyesi Getiriyor 1

Stüdyo, çevrimiçi RPG oyununun PvP Territory Wars ve PvE Corrupted Invasions‘ı keşfeden bir oyun olan New World’ün geliştirici günlüğü yayınladı ve bir saatlik, yoğun PvP savaşları, müttefikleri güçlendirebilecek yeni bir PvP mekaniğinin ve dinamizm’e sahip olacağını söyledi.

Bu, aşağıda tam olarak kontrol edebileceğiniz New World ‘Savaş ve İstila’ geliştirici günlüğü videosuna göre, bazı kuşatma ortası oyun görüntülerinin yanı sıra Amazon, oyun ortamındaki bölge kavramını Aeternum‘da tanıttı.

“Bu bölgelerin bazıları oyuncu şirketleri tarafından kontrol edilebilir,” diyor lider sistem tasarımcısı John Liberto. Bu çatışmalardan birincisi savaş patlayabilir, diğeri kale üssünde bir savaşa meydan okur ve yeterince ayakta dururken, üst düzey yapımcı Michael Willette‘in açıkladığı gibi, “düşmanca bir ele geçirme” gerçekleştirmeye çalışın.

Yazılım kontrol mühendisi Scott Geiser, daha sonra her bir bölgeyi kontrol eden takımın “bir saatlik, yoğun bir PvP savaşı” na yol açan “kuşatma penceresi” denen bir şey belirlediğini söylüyor. Daha sonra, her biri bölgeyi ele geçirmeye çalışan iki takım arasında 50v50 PvP savaşı patlak verir ve bu da fort’ın bayrağını belirli bir süre yakalayarak puanlanır. David Verfaillie, “Bu gerçekten oyunda PvP’nin zirve anı” diye ekliyor.

Developer Diary: War and Invasion

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.