Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

New World’ün İnteraktif Haritası Yayınlandı

Geçen hafta, MMORPG oyunu New World'ün geliştirici ekibi, oyun dünyasının etkileşimli bir haritasını yayınladı. Ekip ayrıca geçtiğimiz saatlerde, bu hafta içinde yapılacak bir bilgi yarışması ile bize varlığını hatırlattı. Ayrıca, oyun alanının hayranları tarafından oluşturulmuş bir haritası da paylaşıldı.

Hatırlayacağınız üzere tam bir hafta önce 9 Eylül‘de Amazon Games’in iddialı bir MMORPG oyunu olan New World‘ün açık betası yayınlandı. Bununla birlikte, aynı zamanda internette başka bir cazibe ortaya çıktı. Oyun alanının resmi interaktif haritasından bahsediyoruz. Burada bulabilirsiniz.

New World Harita

New World İçin Bir Bilgi Yarışması Yapılacak

Bu plan sayesinde oyuncular 13 Eylül’de gerçekleştirilen beta testinin ardından New World dünyasına bir kez daha seyahat edebiliriz ve 28 Eylül’de gerçekleşecek olan tam sürümün yayınlanmasını bekleyebiliriz. Haritayı kullanarak ve fare imlecimizi üzerlerinde hareket ettirerek oyunun ilginç noktaları hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz. Ekranın sağ alt köşesindeki çubuk, ortaya çıkardığımız alanın yüzdesini bize bildiriyor, bu sayede haritanın tamamına hakim olabiliyoruz.

Keşif sırasında küçük bayraklara ve bazen de küçük modellere rastlayabiliyoruz. Oyunun en önemli yerlerini sembolize eden bu yapımlara tıkladıktan sonra, o bölgenin kısa bir açıklamasını okuyabiliyoruz.

Etkileşimli harita, yalnızca New World oynarken kullanılabilecek faydalı bilgiler sağlamak için değil. Bu haftanın ilerleyen saatlerinde, bireysel konumlar hakkındaki bilgimizi test eden bir sınav yapılacak.

İnteraktif harita tek başına sizin için yeterli değilse, yaratıcıların oyundan çeşitli kültürler ve medeniyetler hakkında konuştuğu en son geliştirici günlüğünü izlemenizi öneririz.

New World’ün resmi interaktif haritasının titiz bir şekilde yürütüldüğünü inkar etmek mümkün olmasa da, gerçekten çok fazla ayrıntıya sahip değil. Estetiğe göre ayrıntıya öncelik veriyorsanız, oyun alanının hayran yapımı haritasına bir göz atmak isteyebilirsiniz. Çeşitli kaynakların ve hazinelerin, görevlerin yerlerini oldukça doğru bir şekilde gösteren bir harita olmuş. Burada bulabilirsiniz.

Oyun, yalnızca PC’ye özel olarak piyasaya sürülecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.