Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

New World Bölge Transferi Özelliği Yine Ertelendi

Amazon Games'in yakın zamanda piyasaya sürdüğü MMORPG oyunu New World'ün bir sözcüsü, bölge transferi özelliğinin gelecek haftaya erteleneceğini açıkladı.

Ne yazık ki, New World bölge transferi özelliği gelecek haftaya ertelendi. Yeni MMORPG lansmanı, açılış hafta sonu boyunca 913.000’den fazla eş zamanlı oyuncu görse de, oyunun popülaritesi sunucularının hızla aşırı kalabalıklaşmasına neden oldu. Sonuç olarak, New World oyuncularının kapasite fazlası sunucularda yeni karakterler oluşturması engellendi.

New World Bölge Transferi

New World‘ün sunucuları hızla aşırı kalabalıklaştıkça, oyun geliştiricileri oyuncuları daha az nüfuslu bölgelerdeki farklı sunuculara katılmaya teşvik etti ve oyuncular diledikleri zaman diğer sunuculara transfer olabileceklerdi.

Sonuç olarak, birçok oyuncu karakterlerini geliştirmek için isteksizce farklı sunuculara katıldı ve sonunda arkadaşlarına farklı bir sunucuda katılabileceklerini umdu ancak, New World geliştiricileri kısa süre önce “sağlanan orijinal bilgilerin yanlış olduğunu” ve transferlerin yalnızca oyuncunun bölgesinde yapılabileceğini açıkladıktan sonra tepkiyle karşılaştı. Tepkiler artınca, New World bölge transfer özelliği yeniden gündeme geldi.

New World Bölge Transferi Güncellemesi Ne Zaman?

Bu sorunlar için bir düzeltme yolda ancak Daily Express‘in yakın tarihli bir raporu, New World bölge transferi özelliğinin gelecek haftaya ertelendiğini ortaya çıkardı. Bir Amazon sözcüsü, “Sunucu aktarım sisteminin son parçalarını test ettik ve kullanıma hazır hale getirdik, ancak önümüzdeki haftaya kadar ertelemek zorundayız” dedi.

Oyunun en büyük sorunlarından bazıları aşırı kalabalık sunuculara veya bölgelerin transfer edilememesine bağlanabilirken, diğerleri oyun içinde ortaya çıktı. Örneğin açık dünyanın en iyi balık avlama noktalarını işgal eden NPC’ler oyuncuları rahatsız etti.

New World - Official Trailer

Bir oyuncu balıkçılıkla ilgili bu tür rahatsızlıklardan o kadar bıktı ki, Amazon Games onları tamamen ortadan kaldırana kadar her gün bir New World NPC’sini öldürmeye yemin etti. Diğer oyuncular da eski balık avlama noktalarını geçmek için NPC’leri öldürmeye başvurdu.

Yeni Dünya sunucusu efsanesi devam edebilir, ancak en azından sonu görünüyor. Bir haftalık gecikme, özellikle başarılı bir şekilde işlevsel sunucu aktarım özelliğine yol açarsa yönetilebilir. Ancak, geleceğin bir bölge transfer özelliği taşıyıp taşımadığı belirsizliğini koruyor. Yeni Dünya ekibinin tabağı dolu olabilir, ancak bu yaklaşan çözüm doğru yönde görünüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.