Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Neverwinter: Shroud of Souls’un Çıkış Tarihi Duyuruldu

Neverwinter'a gelecek olan güncellemenin PC ve konsollar için çıkış tarihleri duyuruldu.

Neverwinter’ın yapımcıları Perfect World Entertainment Inc. ve CrypticStudios bir sonraki büyük genişleme paketi olan Shroud of Souls’un PC ve Konsollar için piyasaya çıkacağı tarihleri duyuruldu. Önce PC için yayınlanacak olan güncelleme ardından Playstaion 4 ve Xbox One için yayınlanacak.

neverwinter

Güncellemenin PC için çıkacak versiyonu 2 Mayıs 2017’de piyasaya çıkacak. Baharın ilerleyen günlerinde, henüz yaz gelmeden konsollar için de piyasaya çıkarılacağı açıklandı.

Gücelleme ile birlikte Cloaked Ascendancy hikâyesi sona erecek. Bir çok sistem iyileştirmesi ve yeni özellik de oyuna eklenecek. Yeni bir macera olan Loadouts, yeni etkinlikler ve zorlu bir kale kuşatması hikayesi de oyuna eklenecek.

Eski Neverwinter hikayelerinizi gözden geçirebileceğiniz ve başarılarınızı sergileyebileceğiniz Guild Hall alanı etkileyici yenilikler getirecek. Bu güncellemeden sonra kişiselleştirebildiğiniz karakter sürümleri yaratabileceksiniz. Karakterlerinizi çeşitli teçhizatlarla donatabilecek ve görevler esnasında rahatça ekipman değişikliği yapabileceksiniz.

Tamamen ücretsiz olarak oynanabilen Neverwinter’ın Steam sayfasına buraya tıklayarak gidebilirsiniz. Oyunun altyazılarında ve arayüzünde Türkçe dil desteği de bulunuyor. MMORPG’leri sevenler, Dungeons & Dragons efsanesi üzerine inşa edilmiş olan Neverwinter’ı muhakkak denemeli.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.