Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Netmarble’dan Fishing Strike Adında Yeni Bir Mobil Oyun Geliyor!

Nermarble Games'in yeni oyunu Fishing Strike ön kayıtlara açıldı.

Yayınladığı oyunlar ile sürekli gündemde kendine yer bulan Nertmarble Games, 2018 yılına girmemizle birlikte yeni bir mobil oyun daha yayınlanacağını duyurdu. Mobil cihazlar için gelecek olan oyunda balık tutacağız.

Netmarble’dan Fishing Strike Adında Yeni Bir Mobil Oyun Geliyor 2

Netmarble Games tarafından duyurulan Fishing Strike adlı oyun bugün ön kayıtlara açıldı. Oyunun yayınlanacağı güne kadar geçecek sürede oyuncular aralarında kaliteli bir tekne, Ahşap Kamış Olta Seti ve Platin Şans Kutusu da bulunan çeşitli oyun içi ödülleri kazanacak ve deneyimleyebilecekler. Android ve İOS platformun için yayınlanacak olan oyunda dünya çevresindeki en iyi balıkları yakalamak için olta atacağız.

Yepyeni ve hiper gerçekçi bir yapıya sahip olan Fishing Strike’da avcılar ve balıklar arasında bir mücadele yaşanacak. Tabii bu mücadele de avcıların eşsiz yetenekleri ve kullandıkları ekipmanlar da çok büyük rol oynayacak. Oldukça dinamik bir yapıya sahip olan oyunda zengin içerikler bizleri fazlasıyla memnun edecek. Virtual Realty (VR) ve Augmented Reality (AR) teknolojilerini destekleyen ilk balık tutma oyunu olan Fishing Strike oyunculara kendi akvaryumlarını VR ve AR modunda izleme imkanı da sunuyor. Akıllı Görüş sistemine sahip olan oyunda oyuncular tutacakları balıkları tanıyacak ve hangi balığı yakalayacaklarına karar verecekler.

Fishing Strike Çin hariç bütün dünyada yayınlanacak olan oyun Android ve İOS platformunda Şubat ayında çıkış yapacak.

Oyuna buradan ön kayıt yaptırabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.