Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Netmarble, Wolfteam Oyuncularını Küresel Başarılar İçin Teşvik Ediyor

Netmarble Türkiye, Türkiye'deki Wolfteam oyuncularını küresel e-spor dünyasına kazandırmak için kolları sıvadı.

Wolfteam, ülkemizde en çok tercih edilen MMOFPS olma özelliğini taşıyor. Ücretsiz olarak oynanabilmesinin de yardımıyla, milyonlarca oyun severe ulaşmayı başaran oyunun Türkiye yayıncılığını Netmarble üstleniyor. Netmarble, daha kaliteli ve sportmen Wolfteam oyuncuları yaratmak için kolları sıvadı. Kısa süre önce yayınladıkları manifesto ile, dünya çapında başarı elde etmek isteyen Wolfteam oyuncularının neler yapması gerektiğinin altını çizdi.

1491466345 Wolfteam

Profesyonelleşmek isteyen oyuncuları desteklemek ve kendi cevherinin farkına varması gereken oyuncuları teşvik etmek için adımlar atmaya karar veren Netmarble, sportmen bir oyuncunun nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattıkları video yayınladı. Manifesto niteliğindeki videoda, genç oyuncular için tavsiyeler bulunuyor.

Hileden uzak durmanın, her zaman rakibe saygı göstermenin ve sportmenlik ahlakının dahilinde kalmanın ne kadar önemli olduğuna vurgu yapılıyor. Wolfteam Türkiye’nin turnuvalarında ödül havuzu neredeyse 200.000 Türk lirasını buluyor. Bu büyük meblanın önemli bir kısmını da oyuncuların yetişmesine ayırmayı amaçlıyorlar. Özellikle Anadolu’da çok nitelikli oyuncuların bulunduğunu dile getiriyorlar.

Her oyuncunun, oyun sektöründe birer marka olduğunu düşünen firma, markalarını geliştirmek isteyen oyuncuların özverili ve sabırlı olması gerektiğinin de altını çiziyor. ”Gerçek Wolfteam’ci Kimdir?” başlığıyla yayınlanan videoyu aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

Gerçek Wolfteam'ci Kimdir? - Wolfteam

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.