Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Netflix Witcher Dizisinde Geralt’ı Henry Cavill’ın Oynayacağı Kesinleşti

Geralt'ı kimin canlandıracağı kesinleşti.

Netflix bilindiği gibi bir süredir The Witcher romanlarından uyarlanan yeni bir dizi üzerinde çalışıyor ve görünüşe göre işler de oldukça iyi gidiyor. Bir süredir Rivialı Geralt rolüne kimin seçileceği tartışma konusuydu ve Henry Cavill’ın adı geçiyordu. Bu seçim artık kesinleşti ve Geralt rolünde The Witcher dizisinde Superman filmleriyle tanıdığımız Henry Cavill’ı göreceğiz!

netflix witcher dizisinde geralti henry cavillin oynayacagi kesinlesti 1

Aslına bakarsanız haber doğrudan Henry Cavill’ın kendisi tarafndan verildi. Başarılı aktör resmi Instagram hesabı üzerinden bir Netflix fotoğrafı paylaştı ve Geralt rolünde oynayacağını bildirmiş oldu. Dizide yer alacak olan diğer oyuncuların kim olduğu henüz net olarak bilinmese de, Henry Cavill’ın başrolde olacağı artık kesin. Kaldı ki Cavill da daha önce Geralt rolünde oynamak istediğini belirmişti ve serinin hayranları da bu kararı beğeniyle karşıladılar.

35 yaşındaki Henry Cavill henüz genç olmasına rağmen kariyerinde emin adımlarla ilerliyor. Superman – Clark Kent rolüyle tanıdığımız oyuncu Steel Man, Batman v Superman: Adaletin Şafağı, Justice League ve Kod Adı: U.N.C.L.E gibi pek çok başarılı filmde başrolde karşımıza çıktı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.