Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Netflix Sevdiğiniz Programları Sizin İçin Otomatik İndirecek

Netflix, geliştirdiği yöntemler ile sürekli olarak platformda vakit geçirmenizi ister. Netflix, bu hedefi yerine getirecek yeni bir özellik duyurdu.

Bu özellik Sizin İçin İndirmeler olarak adlandırılıyor ve tüm dünyada Netflix Android için kullanıma sunuluyor. Özelliği kendiniz etkinleştirmeniz gerekecek. Bunu yaptıktan sonra Netflix, telefonunuzda indirmeler için ne kadar alan (1 GB, 3 GB veya 5 GB) ayrılacağını belirlemenizi isteyecek. 3 GB, yaklaşık 12 saatlik film anlamına geliyor. Bu nedenle, cihazınızda çok fazla alanınız olmasa bile izleyebileceğiniz bol miktarda içeriğiniz olacak.

Netflix 1

Yeni özellik Netflix’in tüm kataloğu için geçerli olacak ancak TechCrunch, lisans kısıtlamaları nedeniyle indirmelerin sınırlı olduğunu bildirdi. Başka bir deyişle, tam olarak istediğiniz içeriği indiremeyebilirsini, ancak genel olarak çok fazla sorunla karşılaşmayacağınızı düşünüyoruz.

Netflix Ürün İnovasyonu Direktörü Patrick Flemming: “Sizin için İndirmeler’i sunmaktan heyecan duyuyoruz. Bağlı olsanız da olmasanız da bir sonraki favori dizinizi veya filminizi keşfetmeyi daha da kolaylaştırmak istiyoruz.” dedi. Bu yeni özelliği seçen kişilerin tamamen kendi zevklerine göre filmleri indireceğini sözlerine ekledi.

Yeni özellik, Netflix’in Akıllı İndirme özelliğine eklenti olarak gelecek. Özellik, siz izlemeyi bitirdikten sonra indirilen bir bölümü silecek ve ardından sonraki bölümü otomatik olarak indirecek. Netflix, özelliği yakında iOS’a getirmeyi planladığını söyledi.

Netflix Otomatik Indirme

Dizileri ve filmleri indirmek, sık seyahat edenler için harika bir özellik olacak. Süreci otomatikleştirmek, seyahate çıkmadan önce seçim yapmanızı ve vakit kaybetmenizi önleyecek. Bunların hepsi sizin için otomatik olarak yapılacak.

Android için Netflix, son birkaç ayda birçok yeni özellik ekledi. Yayın hizmeti kısa süre önce bir uyku zamanlayıcısını test etmeye başladı ve ayrıca bu yılın sonlarında bir “Karışık Çalma” özelliğini kullanıma sunmayı planladığını duyurdu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.