Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Netflix, League of Legends Animasyon Dizisi Arcane’i Duyurdu!

Riot Games’in fenomen MOBA oyunu League of Legends, bu sonbaharda Arcane adlı animasyon dizisiyle Netflix'e geliyor.

Yakın dönemde DOTA 2 dizisi Dragon’s Blood ile karşımıza çıkan Netflix, bu sefer de MOBA türünün bir diğer fenomen oyunu League of Legends’ı kütüphanesinde ağırlayacak. Dijital yayın platformu, Riot Games’in Paris merkezli animasyon stüdyosu Fortiche ile bir araya gelerek, son derece iddialı bir League of Legends animasyon dizisi yapacak.

The Hollywood Reporter‘a göre yeni Netflix animasyon dizisi, iki ikonik LoL şampiyonunun köken hikayelerini anlatacak. Riot’un seri için kısa teaserı, League of Legends’ın en ikonik iki karakteri olan ve 150’den fazla karakterden oluşan bir kadroya sahip olan Jinx ve Vi’yi bizlere takdim ediyor. Netflix Geeked Twitter hesabı tarafından yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

League of Legends animasyon dizisi Arcane

Warcraft III için özel bir harita olan Defence of the Ancients‘tan esinlenerek geliştirilen League of Legends, Riot Games tarafından Ekim 2009’da piyasaya sürüldü. O zamandan bu yana ücretsiz olarak oynanan oyun, satın alınabilir karakter özelleştirmeleri yoluyla her yıl milyonlarca dolar gelir elde ediyor. League of Legends aynı zamanda espor ekosistemindeki en popüler oyunların da başında geliyor.

Netflix animasyon içeriklerinden sorumlu Dominique Bazay, League of Legends animasyon dizisi Arcane hakkında yaptığı açıklamada, “League of Legends dünyanın dört yanında müthiş bir etki yarattı ve bu evrende geçen ilk televizyon dizisine ev sahipliği yapacak olmaktan heyecan duyuyoruz. İzleyiciler koltuklarına yaslanıp, görsel olarak muhteşem bir yolculuğa çıkacak” ifadelerini kullandı.

League of Legends animasyon dizisi Arcane, bu sonbaharda Netflix’te yayınlanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.