Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Neo Cab’in Demosu Steam’de Yayınlandı!

Neo Cab demo olarak oyuncuların karşısına çıktı.

Bilgisayar platformu  ve konsol platformu için geliştirilen ve aylardır Steam üzerinde yer alan Neo Cab 3 Ekim 2019’da tüm dünyada lansmana çıkacak. Cyberpunk temalı bir atmosfere sahip olacak olan oyunun fiyatı bilinmezken demo sürümü oyuncular ile paylaşıldı.

Neo Cab’in Demosu Steam’de Yayınlandı 2

Chance Agency imzası ile geliştirilen Neo Cab tek oyunculu bir oynanışa sahip olarak Fellow Traveller tarafından Steam’de yayınlanacak. Türkçe dil desteğine ek olarak 12 farklı dil seçeneğini karşımıza çıkaracak olan yapımda oyuncuları Cyberpunk temalı bir atmosfer ve ilgi çekici içerikler karşılıyor olacak.

RYO ve macera oyunu olarak duyurulan yapımda otomasyonla yönetilen bir dünyada insanlığı temsil edecek, son kiralık şoför olan Lina olarak görev yapacağız. Parası ve kalacak yeri olmayan Lina kiralık şoförlük yaparak hayata tutunmaya çalışacak. Farklı görevleri ve benzersiz içerikleri göreceğimiz yeni oyunda şehrin sokaklarını da aklımızda tutmaya çalışacağız.

Modern teknolojinin ötesinde olan yapımın demo sürümü de Steam üzerinde bilgisayar oyuncularıan sunuldu. Şuan indirilebilir ve oynanabilir olan demo sınırlı bir içeriğe sahip olarak deneyimlenebiliyor.

Demoyu buradan indirebilirsiniz.

Neo Cab - Launch Announce Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.