Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Need for Speed Payback’in İnceleme Puanları Ortaya Çıktı!

Need for Speed Payback'in inceleme puanları ortaya çıktı. Need for Speed Payback 10 Kasım'da bilgisayar ve konsol oyunları arasında ki yerini alacak.

10 Kasım’da yayınlanacak olan Need for Speed Payback, Frostbite Engine oyun motoru ile geliştirildi. Oldukça gerçeğe yakın olan Need for Speed Payback, şu sıralarda konsol ve bilgisayar oyuncuları tarafından büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor.

Need for Speed Payback’in İnceleme Puanları Ortaya Çıktı 1

Need for Speed serisi yıllardır konsol ve bilgisayar platformunda oyun severlere aksiyonun ve adrenalin dolu anlar yaşatıyor. Most Wanter serisi ile adından uzun yıllar söz ettiren Need for Speed, uzun bir süredir beklenen başarıyı gösteremedi. Yeni serisi ile adından sıkça söz ettirecek olan Need for Speed Payback, gerçekliğiyle oldukça dikkatleri üzerine çekiyor. Her ayrıntının titizlikle düşünüldüğü oyun da araçların motor sesleri bile günümüzde ki araçlarla aynı tonlamaya sahip.

Üst düzey grafiklere sahip olan Need for Speed Payback için oyun severler artık geri sayma başladı. 3 gün sonra yayınlanacak olan Payback PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda boy gösterecek. Electronic Arts’ın göz bebeği olan Need for Speed serisi Most Wanted başarısını tekrar elde etmeye çalışacak. Aksiyon sahneleri ile oyun severler’i etkileyen Payback, alışılmışın dışına çıkarak farklı bir senaryoyla karşımıza çıkacak.

Geçtiğimiz haftalar da betası yayınlanan oyun, çeşitli web siteleri tarafından incelemeye alınmıştı. Bugün inceleme puanları da yavaş yavaş gelmeye başladı.

Need for Speed Payback’in İnceleme Puanları Ortaya Çıktı 2

Need for Speed Payback’in inceleme puanları şöyle:

  • CG Magazine – 8/10
  • PlayStation Lifestyle – 8/10
  • Hardcore Gamer – 4/5
  • Gamespot – 5/10

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.