Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Need for Speed Payback Güncelleme İle Yeni Araçlarına Kavuşuyor!

Need for Speed Payback'in yeni güncellemesi ile oyuna yeni araçlar ekleniyor.

Yarış severler’in favori oyunlarında birisi olan Need for Speed Payback, 10 Kasım 2017’de konsol ve bilgisayar oyuncularına sunuldu. Oldukça başarılı bir çıkış yakalayan oyun satış rakamları ile geliştiricisinin yüzünü güldürmeyi başardı.

Need for Speed Payback Güncelleme İle Yeni Araçlarına Kavuşuyor 3

Ghost Games tarafından geliştirilen Need for Speed Payback gerçekçi yapısı ile oyun severlere gerçek bir yarış deneyimi sunuyor. Bünyesinde Mazda, Volvo, Nissan gibi ünlü markaların birbirinden eşsiz araçlarını barındırıyor. Her ayrıntının titizlikle düşünüldüğü oyunda ses efektleri de inanılmaz derecede gerçeğe dönüktür. Yayıncılığını Electronic Arts’ın yaptığı oyunda Speedcross güncellemesi ile oyun içerisine yeni araçlar ekleniyor. Speedcross güncellemesi ile oyuna Mazda RX-7 Spirit R, Volvo 242DL, Nissan Skyline 2000 GTR ve BMW M3 Evolution ll gibi üst düzey araçlar ekleniyor.

Yeni eklenen araçlar ile oyunculara daha gelişmiş bir yarış deneyimi sunan Need for Speed Payback, Nissan 350 Z’den tutunda Ford Focus RS gibi birbirinden üstün araçları oyun severler’in deneyimine sunuyor. Oyuna gelen güncelleme tamamen ücretsiz olup, oyunu satın alanlar tarafından keyifle oynanabilir. Günümüzdeki en gerçekçi yarış oyunlarından birisi olan Need for Speed Payback, yeni Canyon ve diğer haritaları ile adrenalin seviyesini en üst seviyeye çıkarıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=MzADhQLHVt8&feature=youtu.be

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.