Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Need for Speed Heat’in Oynanış Fragmanı Yayınlandı!

Need for Speed Heat, Gamescom 2019'da oyunculara yeni bir oynanış videosu sundu.

Geçtiğimiz haftalarda Electronic Arts tarafından duyurulan Need for Speed Heat yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. 8 Kasım’da lansmana çıkacak olan yapım yeni oynanış videosunda özelleştirilebilir öğeleri de gösteriyor.

Need for Speed Heat’in Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2

Electronic Arts’ın efsanevi yarış oyun serisi olan Need for Speed geçtiğimiz haftalarda yeni oyunu olan Heat’i duyurmuştu. Gerçekçi yapısı ile oyunculara sürükleyici bir yarış deneyimi sunacak olan yapım yeni bir oynanış fragmanı ile gündeme geldi. Bilindiği üzere bugün Almanya’nın Köln kentinde Gamescom 2019 gerçekleştirildi. 25 farklı oyun bu oyun fuarında tanıtılırken dünyanın önde gelen yayıncıları ve geliştiricileri de fuar alanında yer aldı.

EA tarafından yayınlanacak olan Ghost Games tarafından geliştirilen Need for Speed Heat’te Gamescom 2019’da sahne alan oyunlar arasında yer aldı. Oyunculara keşfedilecek zengin bir harita sunacak olan yapımda polisler de yer alacak. Oyuncular şehrin sokaklarında tehlikeli davranışlar yaparak ya da hız limitlerini aşarak polisleri peşlerine takabilecekler. Gece gündüz döngüsüne de sahip olacak olan oyun da arabalar hasar görecek ve gerçekçi biz izlenim sunacak.

Estetik anlamda kişiselleştirme seçeneklerini de karşımıza çıkaracak olan yapım 8 Kasım’da tüm platformlara çıkış yapmış olacak.

Need for Speed™ Heat Official Gameplay Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.