Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

NBA Yıldızı Devin Booker Canlı Yayın Sırasında NBA’in Askıya Alındığını Öğrendi

NBA yıldızı Devin Booker Twitch üzerinden canlı yayın yaparken NBA maçlarının askıya alındığını öğrendi.

Dün gece NBA, Coronavirüs nedeniyle NBA maçlarının süresiz olarak askıya alındığını açıkladı. Duyuru esnasında NBA yıldızlarından Devin Booker Twitch üzerinden Activision‘ın yeni çıkan oyunu olan Call of Duty: Warzone‘un canlı yayınını yapıyordu, tam da bu esnada NBA maçlarının askıya alındığını öğrendi.

NBA Yıldızı Canlı Yayın Sırasında NBAin Askıya Alındığını Öğrendi

NBA’in Phoenix Suns takımında oynayan Devin Booker, yeni çıkan Battle Royale oyunu olan Call of Duty: Warzone’u yayınlarken, NBA’in maçları tüm lig boyunca askıya alma kararını öğrendi. Booker haberi öğrendikten sonra kısa bir tepki verse de daha sonra sessizliğe büründü.

Bu haftanın başlarında NBA yöneticileri maçların seyircisiz olarak oynanacağını bildirmişti ancak Coronavirüs’ünün tüm dünya’da göstermiş olduğu etkiden ve Amerika’da ki enfekte sayısının artmasından dolayı NBA maçlarının tamamını iptal etti.

Karar, bu yılın başlarında Çin’in Wuhan kentinden kaynaklanan Coronavirus için pozitif test eden bir NBA oyuncusunun ardından geliyor. Çin’in anakara’da her bölgesine yayıldıktan sonra virüs tüm dünyaya yayıldı ve İtalya’nın çoğunun karantinaya alınmasına neden oldu.

Ayrıca dün gece çıkan haberlere göre Tom Hanks ve Rita Ora‘nın Avustralya’da iken Coronavirüs için yaptırdıkları test sonuçlarının pozitif olarak çıktığı belirtildi. Devin Brook’un canlı yayın sırasında ki tepkisini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.