Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

NBA 2K20 İtalya’da Haftanın En Çok Satan Oyunu Oldu!

NBA 2K20 satış listelerinde yer almaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta tüm zamanların en kötü ikinci Steam oyunu olarak haberlere konu olan NBA 2K20 aynı zamanda İngiltere satış listesinde de ilk sırada yer alıyordu. Bugün ise oyunun İtalya’da en çok satanlar listesinde olduğu ortaya çıktı.

NBA 2K20 İtalya’da Haftanın En Çok Satan Oyunu Oldu 2

Üç farklı sürüm halinde konsol ve bilgisayar oyuncularına sunulan NBA 2K20 Steam üzerinde olumsuz olarak değerlendirilmeye devam ediliyor. Son zamanlarda oldukça düşük bir kitle tarafından oynanan NBA 2K20 5  Eylül’de lansmana çıkması ile eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Steam üzerinde tüm zamanların en kötü oyunu olarak değerlendirilen yapım İtalya’da haftanın en çok satan oyunu olmuş.

VGChartz’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre İtalya’da haftanın en çok satan oyunları belli olmuş. En çok satan 10 oyunun yer aldığı liste de ilk sırada yoğun bir eleştiri bombardımanına maruz kalan NBA 2K20 bulunuyor.

NBA 2K20 PlayStation 4 platformunda gerçekleştirdiği başarılı satışlar sonrasında İntalya’da en çok satan oyun olmuş. Listenin ikinci sırasında ise yıllardır eksik olmayan Grand Theft Auto V yer alıyor. GTA V’te yine PS4 platformundaki başarısı ile İtalya satış listesinde yer alıyor.

İtalya’da En Çok Satan Oyunlar

  1. NBA 2K20 (PS4) – NEW
  2. Grand Theft Auto V (PS4)
  3. Spyro Reignited Trilogy (NS) – NEW
  4. The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (PS4)
  5. Minecraft: PlayStation 4 Edition (PS4)
  6. F1 2019 (PS4)
  7. Minecraft: Nintendo Switch Edition (NS)
  8. Crash Team Racing Nitro-Fueled (PS4)
  9. Catherine: Full Body (PS4) – NEW
  10. Marvel’s Spider-Man (PS4)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.