Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Myth of Empires Kapalı Beta Çıkış Tarihi Açıklandı

Devasa açık dünyası ile dikkatleri üzerine çeken çok oyunculu Myth of Empires, oyuncuların bu ekim ayında oyunu deneyim edebilecekleri ilk kapalı betasının tarihlerini açıkladı.

Çok oyunculu ve sandbox etiketleri ile tanıtılan Myth of Empires, oyunun savaşın parçaladığı dünyasına yeni hayranlar tanıtmak için belirlenen ilk küresel kapalı betasının tarihlerini açıkladı. Myth of Empires, antik çağlarda ve Doğu Kıtasına dayanan dünyası ile yer almakta. Oyuncular, orduları savaşa götürürken, düşman şehirlerini ele geçirirken ve kendi imparatorluklarını kurarken hayatta kalmak için becerilerine güvenmek zorunda kalacak.

Haberi bir basın bülteninde duyuran Myth of Empires geliştiricisi Angela Game, oyunun kapalı beta testinin 2 Ekim’de başlayacağını ve 10 Ekim’e kadar süreceğini doğruladı. Beta, yeni oynanış ve iyileştirmeler ile oyunun şimdiye kadarki en büyük testi olacak. Bu yazın başlarında gerçekleşen ilk kapalı alfadan beri böyle bir test yapılmamıştı.

Oyunun kapalı betasına katılmak için, Steam sayfasından erişim talep etmeniz yeterli.

Myth of Empires

Myth of Empires Kapalı Beta Neler İçerecek?

Myth of Empires’ın kapalı betası sırasında oyuncular haydutlara, düşman oyunculara ve hatta balıktan fillere kadar vahşi hayvanlara karşı koyabilecek. Hayatta kalma, test sürecinin önemli bir unsuru olacak ve açlık gibi şeylerle avlanma ve kaynak toplama yoluyla mücadele edilmesi gerekecek.

Oyuncular kendi kalelerini inşa edebilecek, düzinelerce silah ve zırh üretebilecek ve yeni karlı dağları, çölleri, takasları ve mağaraları keşfedebilecek. Sanal karakterleri işe almak, oyuncuların görevlerinde hayatta kalmalarına yardımcı olacak ve oyuncular barışçıl veya zorla asker toplamaya karar verebilecek.

Oyunun beta sürümü ayrıca bir lonca sistemi, geliştirilmiş sesli sohbet ve ticaret yapmanın yeni yollarını da tanıtacak. Oyunun tam sürümünün henüz bir lansman tarihi yok ancak beta, hayranlara Myth of Empires gelecekte indiğinde ne bekleyeceklerine dair iyi bir fikir verecek.

Myth of Empires - Official Closed Beta Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.