Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Myst 3 ve 4 GOG’a Geliyor, Yeni Oyun Yolda!

Myst serisinin geliştiricisi Cyan'dan sevindiren haberler geldi.

Cyan geride bıraktığımız Mart ayında bir duyuru yapmış ve tüm Myst serisi oyunlarının güncellenerek yeniden satışa sunulacağını açıklamıştı. Myst 3: Exile ve Myst 4: Revelation serinin hayranları tarafından merakla beklenirken, sonunda istenen oldu ve her iki oyun da serinin diğer yapımlarıyla birlikte GOG üzerinde yayınlandı.

myst 3 4 gog geliyor yeni oyun yolda 1

Myst 25th Anniversary Collection için Kickstarter’da başarılı bir kampanya düzenlenmiş ve 247 bin dolar olan hedef fazlasıyla aşılarak 2.8 milyon dolara ulaşılmıştı. Böylece yüksek oranda sermaye toplayan Cyan oyunları hem güncellemeyi, hem de GOG üzerinde yayınlamayı başardı.

Üstelik eski Myst oyunları güncellenmekle kalmadı, aynı zamanda serinin devam müjdesi de verildi. Cyan CEO’su ve Myst yaratıcılarından Rand Miller GOG’a bazı açıklamalarda bulunuren, stüdyo olarak yeni oyun planları kurduklarını ifade etti.

Cyan’a göre kafalarında sanal gerçeklik için de planlar var ve yeni Myst oyununun sanal gerçekliğe uyacağını düşünüyorlar.

Myst 3: Exile ve Myst 4: Revelation için GOG’da 15 dolar fiyat belirlenirken, serinin diğer oyunları ise yüzde 65 indirimle satılıyor. Serinin son oyunu olan Myst 4: Revelation 2004 yılında çıkmıştı ve döneminin en iyi macera oyunlarından birisi olarak gösteriliyordu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.