Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

My Friend Pedro Physical Edition 12 Kasım’da Nintendo Switch Platformuna Çıkacak!

My Friend Pedro Physical Edition kutulu olarak 12 Kasım'da piyasaya çıkacak.

Bilgisayar ve Switch platformu için 20 Haziran 2019’da lansmana çıkan My Friend Pedro ilk hafta 250.000’den fazla kopya satmış ve başarılı bir grafik çizmişti. O dönem oyunun kutulu bir Switch sürümünün de geliştirildiği ifade edilmiş ve ilerleyen aylarda yayınlanacağı belirtilmişti. Nihayet yayın tarihi ortaya çıktı.

My Friend Pedro Physical Edition 12 Kasım’da Nintendo Switch Platformuna Çıkacak 2

Bilgisayar platformunda oldukça başarılı bir süreci geride bırakan My Friend Pedro oyuncular tarafından epey beğenildi. Steam’de 32.00 TL fiyat etiketine sahip olan yapım oyuncular tarafından ‘son derece olumlu’ olarak değerlendirildi. Tek oyunculu bir yapıya sahip olan oyunun kutulu olarak nihayet Switch platformuna geleceği tarih belli oldu.

Bugün VGChartz’ın haberine göre My Friend Pedro Physical Edition 12 Kasım’da lansmana çıkacakmış. Normal sürümünü Nintendo eShop üzerinde 19.99 dolar fiyat etiketi ile satmaya devam eden yapım, kutulu sürümünde de aynı fiyat etiketine sahip olacakmış.

Habere göre Nighthawk Interactive ve Deadtoast Entertainment yaptıkları ortak açıklama da My Friend Pedro’nun kutulu sürümü olan Physical Edition’ın 12 Kasım’da piyasaya sürüleceği ifade edilmiş. Ayrıca kutulu sürüm GameSpot üzerinde ön sipariş edilebiliyormuş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.