Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mutant Year Zero: Road to Eden’ın Ücretsiz Demosu Steam’de Yayınlandı!

Mutant Year Zero: Road to Eden'ın demosu oyunculara sunuldu.

2018’de konsol ve bilgisayar platformu için çıkış yapan Mutant Year Zero: Road to Eden dün ücretsiz bir güncelleme aldı. Güncelleme ile oyunculara yeni bir zorluk modu sunulurken, oyundaki birçok hata da ortadan kaldırıldı. Bugün gelen haberler ile oyunun demo sürümünün Steam’de oyunculara sunulduğunu öğrendik.

Mutant Year Zero Road to Eden’ın Ücretsiz Demosu Steam’de Yayınlandı 2

2018 dördüncü çeyrek mali raporlarını dün yayınlayan Funcom oldukça yüksek gelir rakamlarına ulaşmıştı. Önümüzdeki 6 yıl boyunca en az üç tane Dune oyunu geliştirecek olan ünlü firma, bu sabah Mutant Year Zero: Road to Eden’ın ücretsiz bir demo sürümünü Steam’de bilgisayar oyuncularına sundu. Steam’de 89.00 TL olarak satılan yapım, iki farklı paket halinde karşımıza çıkmıştı. Bu sabahtan itibaren oyunculara sunulan demo ile bizleri sınırlı bir içerik bekliyor.

Oyunu satın alıp almama konusunda kararsız kalan bilgisayar oyuncuları Steam üzerinden ücretsiz olarak yayınlanan demoyu indirebilir ve hemen denemeye başlayabilirler. Diğer oyunların demosunda olduğu gibi bu demoda da sınırlı bir içerik karşımıza çıkacak. Oyuncular sınırlı bir içerik eşliğinde oyun içerisinde aksiyon ve gerilim dolu dakikalar geçirecek, oyunu satın alıp almama konusunda rahatlıkla karar verebilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.