Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mutant Year Zero: Road to Eden’ın 30 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı!

Mutant Year Zero: Road to Eden, 30 dakikalık oynanış videosu ile dikkatleri üzerine çekti.

2018 yılı içerisinde karşımıza çıkacak olan Mutant Year Zero: Road to Eden, The Bearded Ladies tarafından geliştiriliyor.

Mutant Year Zero Road to Eden’ın 30 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 2

Yayıncılığını Funcom’un üstlendiği oyun net çıkış tarihini henüz duyurmuş değil. Aksiyon ve macera tarzında bir yapıya sahip olan yapım da tek oyunculu bir oynanış tarzı bulunuyor. Yer yer sinematik sahneler ile oyuncuları bilgilen diren yapım da birbirinden farklı görevler bizleri bekliyor. Oldukça tatmin edici içerikler ile karşımıza çıkacak olan Mutant Year Zero: Road to Eden, bizlere alışılmışın dışında RYO ve strateji dünyası sunacak.

Dün yayınlanan 30 dakikalık oynanış videosu ile oyuncuları nasıl bir dünyanın beklediğini gözler önüne seren Funcom, İngilizce seslendirmeler ile de bizlere yapıyı tanıtıyor. Oyun içerisinde karanlık bir dünyanın yer aldığını belirtelim. 3D grafiklerin yer aldığı oyunda kamera açıları ikinci bakış açısına sahiptir. Fantastik öğeler ile karakterimize üstün özellikler kazandırabilir ve düşmanlarımız karşısında daha etkili bir seviyeye gelebiliriz. Oyun içerisinde ördek ve domuz gibi hayvanların da karakter olarak karşımıza çıkması ve insan gibi giyinip davranmaları da oyun içerisindeki atmosfere farklılık katmış ibi görünüyor.

Mutant Year Zero: Road to Eden sadece bilgisayar platformu için yayınlanacak. Oyunun sistem gereksinimleri ve fiyatı henüz bilinmiyor.

Mutant Year Zero: Road to Eden - First Gameplay

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.