Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mutant Year Zero: Road to Eden Ne Zaman Yayınlanacak?

Mutant Year Zero: Road to Eden'ın çıkış tarihi hala duyurulmadı.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için geliştirilen Mutant Year Zero: Road to Eden, 2018 yılı içerisinde yayınlanacak.

Mutant Year Zero Road to Eden Ne Zaman Yayınlanacak 2

The Bearded Ladies Consulting tarafından geliştirilen Mutant Year Zero: Road to Eden, RYO türünde bizleri macera ve strateji dünyasına götürecek. 11 farklı dil seçeneğine sahip olacak olan yapımda kaliteli grafikler yer alacak. Çarpıcı grafikleri ile oyunculara detaylı bir içerik sunacak olan oyun, tek oyunculu bir yapıya sahip olacak. Oyun içerisinde bizleri haraketli dakikalar bekliyor olacak. Fantastik karakterler ile ilerleyeceğimiz oyunda, geniş ve açık bir dünya yer alacak.

Oyun içerisinde çok sayıda fantastik karakter yer lıyor. Oldukça sağlam oynanış mekaniklerine sahip olan yapım da benzersiz alanlarda savaşacak ve bizden istenilen görevleri yerine getirmeye çalışacağız. Funcom tarafından yayınlanacak olan oyunda, çok sayıda farklı görevler yer alıyor. Bizden istenilen görevleri takım arkadaşlarımız ile beraber gerçekleştirmeye çalışacak ve düşmanları temizleyeceğiz. Mutant Year Zero: Road to Eden’da görsel efektler de oldukça başarılı bir şekilde ele alınmıştır.

2018 yılı için geliştirilen Mutant Year Zero: Road to Eden, ne zaman çıkış yapacak hala bilinmiyor. Oyunun sistem gereksinimleri ve fiyatı sır gibi saklanıyor.

Oyunun Steam sayfasına buradan gidebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.