Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

MSI, Oyuncular İçin 7.000 MB/sn Hıza Sahip SSD Üretiyor

Bilgisayar parçaları ve marka denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan MSI, CES 2021 etkinliği kapsamında yaptığı gösterimde yeni laptoplar ve 7,000 Mb/s okuma ve yazma hızına sahip olan yeni SSD'lerini tanıttı.

Dünyanın önde gelen bilgisayar parçaları üreten Tayvanlı elektronik şirketi MSI, oyuncular için SSD üretmeye başlayacak. Burada hızlı SSD’lerden yani. 7.000 MB / sn okuma hızlarına ve 6,900 MB / sn yazma hızlarına ulaşabilen PCIe 4.0 NVMe sürücülerinden bahsediyoruz. Şu anda sürücüler yalnızca MSI SSD olarak biliniyor, MSI ilerleyen zamanlarda daha fazla ayrıntı açıkladığında yeni ürünlerin isimleri de elimize geçecektir. Şimdilik yeni SSD’ler hakkında bildiğimiz bazı özellikler, okuma/yazma hızları ve kapasiteleri.

MSI Oyuncular Icin 7.000 MB sn Hiza Sahip SSD Uretiyor

Duyuru, MSI’nin ultra ince RTX 3060-toting MSI Stealth 15M de dahil olmak üzere çok sayıda dizüstü bilgisayar ve ekran kartını tanıttığı bu yılki CES 2021 etkinliği sırasında geldi. MSI’ın her şeyden önce oyuncuların ihtiyaçlarını karşılaması gerçeği ona yeni bakış açıları getirebilir, ancak gerçekten, hızlı ve uygun fiyatlı sürücüler burada kilit noktadadır.

Okuma/yazma hızlarının yanı sıra ayrıca MSI, CES 2021 etkinliği kapsamında SSD’lerin TLC Flash bellek kullanacağını ve bunun yanı sıra bir soğutucu ile birlikte geleceğini söyledi. MSI, sürücülerin serin çalışmasına yardımcı olmak için hem MSI dragon rozetine hem de bol miktarda metal yüzeye sahip iki tasarım gösterdi. Tanıtım esnasında herhangi bir RBG özelliği gözükmedi ancak bu RBG olmayacağı anlamına gelmiyor.

Bu duyuru aynı zamanda, CES’te de duyurulan Kingston Ghost Tree SSD ile aynı beyanda yer alıyor. Bildiğimiz bir şey varsa o da artık ultra hızlı SSD’ler için elimizde ilerleyen dönemlerde daha fazla seçenek olacağıdır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.