Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mount & Blade: Warband Espor Oyunları Arasına Dahil Oluyor!

Mount & Blade: Warband Espor oyunu oluyor.

TaleWorlds Entertainment tarafından geliştirilen ve 2010 yılında piyasaya sunulan Mount & Blade: Warband espor oyunları arasına dahil oluyor.

Mount Blade Warband Espor Oyunları Arasına Dahil Oluyor 2

Milyonlarca oyuncu tarafından oynanan ve adeta bir tutku oyunu olan Mount & Blade: Warband savaşı rekabetçi bir alana taşıyor. Geçtiğimiz yıl düzenlediği Battle of Bucarest turnuvası ile oyuncuların yüzünü güldüren yapım geniş kitlelere ulaşarak olumlu gei dönüşler aldı. Çevrimiçi bir turnuva ile daha fazla oyuncuya ulaşmayı hedefleyen Warband espor oyuncularını da etrafında toplayacak.

Mount & Blade Esports adı ile Facebook, Instagram ve Twitter sayfaları oluşturan TaleWorlds Entertainment espor dünyasına hızlı bir adım atacak gibi görünüyor. Esnek ve teknik bir altyapıya sahip olan Warband rekabetçi bir atmosfere kolayca dahil olma özelliği taşıyor. Stüdyonun yayın platformu BladeCast_TV işbirliğiyle organize ettiği bu çevrimiçi turnuva ise oyunun rekabetçi yönünü kontrollü ve profesyonel bir çerçeve içinde öne çıkarmayı amaçlıyor.

BladeCast Masters turnuvası Avrupa’daki en iyi Mount & Blade: Warband oyuncularını bir araya getirerek izleyenlere de heyecan dolu anlar yaşatmayı hedefliyor. Bu alanda iddialı olan takımlar için kayıtların başladığı bilgisini de verelim.

BladeCast Master turnuvasının kayıtları 15 Ağustos saat 14:00’e kadar devam edecek. Eleme ayağını geçen takımların 30 – 31 Ağustos tarihlerindeki Çeyrek Final mücadelelerine ve 1 Eylül’deki Yarı Final ile 2 Eylül’deki Final aşamalarına katılmaları zorunlu. Oyuncular turnuvada pek çok ödülün de sahibi olacaklar.

Dileyen takımlar buradan kayıt yaptırabilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.