Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mount & Blade: Warband % 75 İndirimle Steam Anasayfasına Geliyor

TaleWorlds'ün oyun dünyasına kazandırdığı efsanevi RPG serisi Mount & Blade, Steam yaz indirimleri kapsamında muhteşem oranlar ile fiyatları kırdı. Bannerlord öncesi seriyi edinmek isteyenler bu akşam Steam anasayfasına % 75 indirimle çıkacak olan Warband'i kaçırmasınlar.

Orta Çağ simülasyonları ve rol yapma oyunları arasında oldukça önemli bir yere sahip olan Mount & Blade serisi bugüne kadar çıkmış oyunları ve genişleme paketleri ile Steam yaz indirimleri kapsamında fiyatlarını büyük oranlarla kırdı. Serinin en önemli oyunlarından olan Mount & Blade: Warband, yaz indirimleri kapsamında % 75 indirimli olarak sunuluyor. Bu akşam saat 20.00’dan itibaren Steam’in anasayfası üzerinden de görüntüleyebileceğiniz oyunun fiyatı 10 Türk lirasının altına düştü.

mount blade warband steam

Mount & Blade’in kendisini, genişleme paketlerini ya da bugüne de çıkmış olan bütün içerikleri % 75 indirimli olarak satın alabilirsiniz. Mount & Blade’in ana oyunu şu an itibariyle 3.74 Türk lirası fiyat etiketi ile listeleniyor. Otoriteler tarafından olumlu yorumlar ve yüksek puanlar alan oyun, neredeyse bedavaya satın alınabiliyor.

Serinin bütün içerikleri % 75 indirime girmiş durumda. Çıkış tarihi henüz duyurulmamış olan fakat pek çok oyun tutkunu tarafından büyük bir beklenti ile yolları gözlenen Mount & Blade 2: Bannerlord öncesinde, TaleWorlds koleksiyonunuzu tamamlamak için muhteşem bir fırsat olduğunu söyleyebiliriz. Buraya tıklayarak gideceğiniz sayfadan TaleWorlds oyunlarına göz atabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.