Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mount & Blade II: Bannerlord’da Evlenebilecek Ve Çocuğumuz Olabilecekmiş!

Mount & Blade II: Bannerlord'da çocuğumuz olacak.

Mount Blade: Warband ile milyonlarca oyuncunun gönlünde taht kuran TaleWorlds Entertainment yeni oyunu ile gerçekçi bir yapıyı bizlere sunulacak.

Mount Blade II Bannerlord’da Evelenebilecek Ve Çocuğumuz Olabilecekmiş 2

Aksiyon severler tarafından yıllardır merakla beklenen Mount & Blade II: Bannerlord ne zaman yayınlanacak hala en ufak bir bilgi yok. Her hafta Steam topluluk sayfası üzerinden oyuncular ile oyuna dair detaylar paylaşan geliştirici ekip, oyunculara evlenme ve çocuk yapma fırsatı sunacak. Hatırlayacağınız üzere Warband’da sadece evlenebiliyorduk. Oyunculara daha gerçekçi bir atmosfer sunacak olan Bannerlord, 22 Kasım’da yapılan açıklama ile oyunculara müjdeyi verdi.

Steam topluluk sayfası üzerinden yapılan duyuru ile oyuncular Kalradya’da evlenebilecek ve çocukları olabilecekmiş. Çocuğumuzun kız mı erkek mi olacağı konusunda tahminler kız olacağı yönünde. Çünkü yapılan duyuruda Ruwa adında bir kız çocuğu tanıtılıyor ve hakkında bilgiler veriliyor. Oyuncuların karakterinden ve eşlerinden çeşitli izler taşıyacak olan çocuk, büyüdükçe onunla ilgilenebilecek ve etkileşime girebileceğiz. Ayrıca topraklarımızın ve kalelerimiz miras olarak çocuğumuza kalabilecek. Oyuncular Bannerlord ile daha gerçekçi bir yapıda oyun oynama fırsatı yakalayacaklar.

Mount Blade II Bannerlord’da Evelenebilecek Ve Çocuğumuz Olabilecekmiş 3

Konuyla ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.