Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mount & Blade II: Bannerlord’da Battle Royale Modu Da Olacak!

Mount & Blade II: Bannerlord içerisinde battle royale modunun da yer alacağı oyunculara duyuruldu.

9 yıldır geliştirilmeye devam edilen ve günümüzde hem ülkemizde hem de dünya da merakla beklenen Mount & Blade II: Bannerlord geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düzenlenen Gaming İstanbul’da oyuncular ile buluşmuştu. Geliştirici ekip oyun içerisinde battle royale modunun da olacağını duyurdu.

Mount Blade II Bannerlord’da Battle Royale Modu Da Olacak 2

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz hafta düzenlenen GİST yani Gaming İstanbul birbirinden ünlü isimleri ağırladı. Oyun dünyasının nabzını tutan GİST 2020 yeni gelişmelere dair ev sahipliği yapmıştı. 9 yıldır geliştirilmeye devam edilen Mount & Blade II: Bannerlord’da ilk kez GİST alanında oyuncular tarafından oynanmıştı. Etkinlik süresince oyuncuların yoğun bir ilgisiyle karşılaşan Türk yapımı ortaçağ oyunu battle royale moduna da ev sahipliği yapacak.

Gaming İstanbul’da oyuncular ile buluşan geliştirici TaleWorlds yaptığı açıklama da Bannerlord’da popüler oyun modu olan battle royale’in olacağını duyurdu.

Oyunda yer alacak olan battle royale modunun nasıl bir sisteme sahip olacağı konusunda şuanda detaylı bir bilgi yer almazken geliştirici ekip şöyle bir açıklama yapmıştı:

‘’Battle Royale, kendi aramızda çok konuştuğumuz bir konu. Günümüz kültürlerinden bir şeyler eklemeli miyiz diye düşündük. Kopyala yapıştır mantığını benimsemek istemiyoruz ancak bir yandan da çok oyunculu taraftaki ışığı görüyoruz. Gerçekten eğlenceli bir halde şu an. Kaldı ki bunu biz yapmasak da topluluktan biri kesinlikle modunu çıkaracaktır. Şu an beta sürecinde bile modlama çalışmaları başladı. Yani bunu en nihayetinde biz yapmasak bile bir başkası yapacak gibi görünüyor.’’

Hayatta kalma teması ile oyunculara eşsiz bir ortaçağ savaş deneyimi sunacak olan Mount & Blade II: Bannerlord Mart ayında erken erişime çıkış yapacak.

Kaynak: Webtekno

Mount & Blade II: Bannerlord Early Access Announcement

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.