Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mount & Blade II: Bannerlord Ön Siparişlere Ve Ön Yüklemelere Ne Zaman Açılacak?

Mount & Blade II: Bannerlord 150.00 TL olacak.

Başta ülkemiz oyuncuları olmak üzere dünyanın dört bir yanında merakla beklenen ve 7 yıldan fazla bir süredir geliştirilen Mount & Blade II: Bannerlord’un çıkış tarihi yaklaşırken oyuncular yapımın ne zaman ön siparişlere açılacağını merak eder oldular.

Mount Blade II Bannerlord Ön Siparişlere Ne Zaman Açılacak 2

Mount & Blade Warband ile oyuncuları sürükleyici bir orta çağ atmosferine götüren TaleWorlds Entertainment 7 yıldan fazla süredir oyunun ikinci sürümü olarak tanımlanan Bannerlord üzerinde çalışıyor. Geçtiğimiz haftalar da yepyeni bilgiler ile haberlerimizde yer bulan Türk oyunu 2020 yılına damga vuracak olan oyunlar arasında gösteriliyor.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda oyunun ilk aşamada erken erişime çıkacağından söz etmiştik. 31 Mart’ta Steam üzerinde erken erişim oyunu olarak karşımıza çıkacak olan yapım oyuncular tarafından merakla beklenmeye devam edilirken, bazı oyuncular yapımın ne zaman ön siparişlere ve ön yüklemelere açılacağını merak etmeye başladılar.

Mount & Blade II: Bannerlord Ne Zaman Ön Siparişlere Açılacak?
  • Edindiğimiz bilgilere göre yapım ön siparişlere açılmayacak. 31 Mart’ta lansmana çıkması ile birlikte Steam üzerinde satın alınabilir olacak. Oyunun fiyat etiketi 150.00 TL olarak duyurulmuştu.
Oyun Ön Yüklemelere Ne Zaman Açılacak?
  • Bilgisayar platformunda 60 GB gibi bir alana ihtiyaç duyacak olan Bannerlord bu yönü ile oyuncuların tepkisini çekecek gibi görünüyor.
  • Ön siparişlere açılmayacak olan oyun dolayısıyla ön yüklemelere de açılmayacak.
  • Oyuncular yapımın lansmana çıkması ile birlikte satın alabilecek ve oyunu indirmeye başlayabilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.