Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mount & Blade II: Bannerlord Gaming İstanbul’da Oyuncuların Karşısına Çıkacak!

Mount & Blade II: Bannerlord GİST'te multiplayer beta olarak oynanabilecek.

7 yıldan fazla bir süredir geliştirilen ve Steam üzerinde sergilenmeye devam edilen Mount & Blade II: Bannerlord tüm dünya tarafından merakla bekleniyor. Yapım 30 Ocak’ta düzenlenecek olan Gaming İstanbul yani GİST’te oyuncuların karşısına çıkacak.

Mount Blade II Bannerlord Gaming İstanbul’da Oyuncuların Karşısına Çıkacak 2

Türk oyun firması olan TaleWorlds Entertainment tarafından 7 yıldan uzun bir süredir Warband’ın devamı olarak geliştirilen Mount & Blade II: Bannerlord dünyanın dört bir yanında merakla beklenmeye devam ediyor. Yeni gelen bilgilere göre oyun İstanbul’da düzenlenecek olan oyun fuarı GİST’te oyuncular tarafından beta olarak oynanabilecekmiş.

30 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında dünyanın dört bir yanından ziyaretçileri ve oyun tutkunlarını ağırlayacak olan GİST, bu yıl da yepyeni deneyimlere sahne olacak. 2020’nin Mart ayında erken erişime çıkacak olan yapım yeni gelen bilgilere göre GİST’te multiplayer beta olarak oynanacakmış.

Bugün yapılan resmi duyuru da merakla beklenen oyunun GİST’te oyuncular ile buluşacağı ve beta olarak oynanabileceği ifade edildi.

Armağan Yavuz tarafından yaratılan bir orta çağ dünyasına dalış yapacağımız oyunda güncellenmiş arayüzler, savaş mekanikleri, taktikler ve yapay zeka yer alacak. Oyuncular GİST alanında Mount & Blade II: Bannerlord’a ayrılan alanda 4 kişilik takımlar halinde oynanabilecek.

Gaming İstanbul 30 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek.

Oyun fuarı ile ilgili tüm gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.

Mount & Blade II: Bannerlord Early Access Announcement

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.