Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mount & Blade 2: Bannerlord’un e1.4.1 Güncellemesi Yayınlandı

Mount & Blade 2: Bannerlord e1.4.1 yama notları yayınlandı.

TaleWorlds Entertainment tarafından 30 Mart 2020 tarihinde Erken Erişim oyunu olarak piyasaya sürülen Mount & Blade 2: Bannerlord‘un yeni güncelleme notları yayınlandı. Yeni güncelleme ile birlikte fiyat renklendirmeleri öğelerin varsayılan fiyatları yerine dünya ortalamalarına göre çalışacak şekilde değiştirildi.

Mount Blade 2 Bannerlordun e1.4.1 Güncellemesi Yayınlandı

Mount & Blade 2: Bannerlord’un resmi Steam sayfası üzerinden yayınlanan yama notlarında bir kaç değişiklik var. Çıktığı ilk günden beri büyük bir özveriyle çalışan TaleWorlds ekibi oyunculara söz verdiği gibi güncelleme getirmeye ve içeriği güncel tutmaya devam ediyor. Önceki yamalar’da bir çok hatası da giderilen Bannerlord’un ilk çıktığı güne göre daha stabil olduğunu söyleyebiliriz.

Ayrıca oyunda bir çok özellik değiştirilirken yeni eklenen içerikler ile daha da güzel bir hale geldi. Eğer hala Bannerlord’u oynamadıysanız buradan Steam sayfasına giderek oyunu satın alabilir ve Kalradya’da savaşa başlayabilirsiniz.

Mount & Blade 2: Bannerlord e1.4.1 Yama Notları

  • Fiyat renklendirmeyi, öğelerin varsayılan fiyatları yerine dünya ortalamalarına göre çalışacak şekilde değiştirildi. Bir eşya dünya ortalamasının %30 veya üzerinde ise kırmızı renkli olacak. Eğer eşya dünyanın ortalama fiyatının %20 altında ise yeşil renkli olacak.
  • Paralı askerlerin diğer paralı askerlere vergi veya harç ödemesine neden olan bir hata düzeltildi.
  • Önceden kaydedilmiş olan yinelenen krallık duruşlarını kaldırmak için bir düzeltme eklendi.
  • Barış yapmak için gereken takas başlatma parametreleri düzeltildi.
  • İlçe fiyatları artık arz ve talebi belirlerken karavanlar ve diğer partiler tarafından yapılan alımları modellemektedir.
  • Krallık yaratan oyuncuların, geçersiz kılınacak başka klan olmasa bile kararlar için etki maliyetini ödemek zorunda kalmasına neden olan bir sorun giderildi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.