Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mount & Blade 2: Bannerlord’a Yeni Bir Dengeleme Yaması Geldi

Mount & Blade 2: Bannerlord'un yeni güncellemesi yayınlandı.

TaleWorlds Entertainment, Mount & Blade 2: Bannerlord‘un en son güncellemesini yayınladı, bazı askerleri, oyun içi silahları ve bazı küçük çarpışma düzeltmelerini yeniden dengelemeyi amaçlıyor.

Mount Blade 2 Bannerlorda Yeni Bir Dengeleme Yaması Geldi

Kilitlenme sorunlarının yanı sıra, geliştirici, oyuncu durumunun yanlış olmasına neden olan birkaç hatayıda düzeltecek ve bu nedenle Mount & Blade 2: Bannerlord oyuncularının oturum açması engelledi.  

Mount & Blade 2: Bannerlord e.1.2.0 güncellemesinin en büyük parçası olan yeniden dengelemeye gelince, TaleWorlds Battania’nın Klan Savaşçıları, Savage Birliği, Wildling Birliği ve Atlı Savaşçı Birliği üzerindeki birlik sayısını artırdı. Amour Mounted Warriors ve Oathsworn zırhı ile güçlendirildi. 

İmparatorluk’un işe alım hızı 78’den 80’e yükselirken, Courser fiyatı 130’dan 140’a yükseldi. Palatine Guard’ın Menavlion gücü de şimdi doğru çalışıyor olmalı. 

Vlandia Çavuş zırhı 37’ye düşerken Şövalye fiyatları 180’den 190’a yükseldi. Sturgia, meraklıları Brigand hızına, Varyag fiyatına, Raider birlik sayısına ve Druzhinnik fiyatına, nerfs Berserker zırhına ve birlik sayısına göre gördü. 

Sonuncusu ama en önemlisi, Avcı Erleri’nin Mount & Blade 2: Bannerlord’un geliştiricisi tarafından 78’den 80’e çıkarılmış olan Aserai. Silah dengelemeye gelince, TaleWorlds Menavlion’un uzunluğunu ve hasarını düşürürken Ağır Menavlion ve Uzun Menavlion sadece hasarı değiştirdi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.