Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Motorola Razr 2 Çıkış Tarihi Ertelendi

Motorola Razr 2 modeli için kötü haber.

Motorola’nın geçtiğimiz yıl duyurusunu yaptığı Motorola Razr modelinin yeni sürümü olacak olan Motorola Razr 2 modeli hakkında kötü haber geldi.

motorola razr 2 cikis tarihi ertelendi 2

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını teknoloji dünyasını da olumsuz etkiledi. Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen pek çok etkinlik ve ürüne, Motorola Razr 2 modeli de eklendi. Gelen son bilgilere göre Motorola Razr 2 modeli, 2021 yılına ertelendi.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Display Supply Chain Consultants kurucusu ve CEO’su Ross Young, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Motorola Razr 2 modelinin çıkışı, COVID – 19 sebebiyle bir çeyrek ötelendi. Motorola Razr 2 modelinin çıkışı 2021 yılına kadar olası görünmüyor” dedi.

Koronavirüs salgını nedeniyle ortaya çıkan COVID – 19 hastalığı pek çok sektörü vurdu. Motorola’nın ikinci nesil Razr modeli de bu nedenle ertelendi. Motorola’nın “Smith” kod adına sahip olan Motorola Razr 2 modeli, “XT2071-4” olarak da biliniyor. Qualcomm’un Snapdragon 765 işlemcisinden güç alacak olan Motorola’nın yeni akıllı telefonu 8 GB RAM ile desteklenecek. Motorola Razr 2 modeli 256 GB depolama alanına sahip olacak. 2.845 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenencek olan modelin, arkasında Samsung ISOCELL Bright GM1 sensör kullanan 48 megapiksel çözünürlüğünde kamera ve önünde ise 20 megapiksel çözünürlüğünde selfie kamerası yer alacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.