Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mortal Kombat’tan Transfer Sub-Zero, Injustice 2’nin Dövüşçülerine Eklendi

Injustice 2, efsane dövüş oyunu Mortal Kombat'ın en önemli karakterlerinden biri olan Sub-Zero'yu kahraman havuzuna katıyor. Sub-Zero şimdilik sadece Xbox One oyuncuları için erişilebilir.

NetherRealm Studios ekibi tarafından geliştirilen ve Warner Bros markası altında yayınlanan Injustice 2, yeni dövüşçüler ile kahraman havuzunu genişletmeye devam ediyor. Bunlardan sonuncusu da Mortal Kombat’ın efsanevi ismi Sub-Zero oldu. İlk olarak Xbox One oyuncuları için sunulan kahraman, Ultimate Edisyon, Deluxe Edisyon, Ultimate Paket veya oyun için ilk olarak çıkan Fighter Paketi alan oyuncular, kahramanı denemeye başlayabilirler. Geri kalan oyuncular ise 18 Temmuz tarihini beklemek zorundalar. Belirtilen tarihten itibaren Playstation Store ya da Xbox Store üzerinden kahramanı satın alabileceksiniz.

sub zero ınjustice 2

DC Entertainment‘ın en önemli çizerlerinden Jim Lee tarafından tasarlanan karakter kostümleri hatırladığınızdan daha farklı olabilir. Ancak bu bildiğiniz Sub-Zero. Kısa süre önce Red Hood’u bünyesine katan oyun, gelecek günlerde yayınlanacak olan Starfire karakteri için de geri sayıma başlamış durumda.

Karakter için yayınlanan videoda, Sub-Zero için düşünülen bütün yenilikleri görme şansımız oluyor. Karakter için tasarlanan yepyeni kıyafetin ve bütün dövüş animasyonlarının çok güzel olduğunu söyleyebiliriz. Sub-Zero’yu paketlerden bağımsız olarak satın almak için bir hafta daha beklemek gerekiyor.

Aşağıda yer alan ekranda, Sub-Zero için yayınlanmış videoyu izleyebilirsiniz.

Injustice 2: Sub Zero Reveal Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.