Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mortal Kombat Trilogy ve MK 3’ün Kaynak Kodları Sızdırıldı

Yeni fan yapımı Mortal Kombat oyunları gelebilir.

Mortal Kombat Trilogy’nin Nintendo 64 sürümüyle ve Mortal Kombat 3’ün PlayStation 1 ve PC sürümlerinin kaynak kodları internte sızdırıldı. Bu durum tamamen yasadışı olduğu için herhangi bir dosya bağlantısı paylaşmayacağız. Fakat kimi kullanıcılar şimdiden derleme yaparak bu kaynak kodlarını çalıştırmayı ve farklı Mortal Kombat oyunları yapmayı başardılar.

mortal kombat trilogy ve mk 3un kaynak kodlari sizdirildi 1

Aslında daha önce çok sayıda Mortal Kombat MUGEN oyunu yapılmıştı. Yeni sızıntıyla ise belki bu sefer daha iyi resmi olmayan Mortal Kombat oyunları yapılabilir. Teoride şu anda oyuncuların bu kaynak kodlarıyla oyundaki karakterlerin kaplamalarını yeniden yapmaları, hatta düzgün şekilde çalışır bir sürüm sunmaları mümkün. Hatta öyle ki yetenekli programcılar bu kaynak kodlarıyla kendi hareket setleri olan yeni karakterler dahi ekleyebilirler.

Bu yeni sızıntı pek çok fırsat ve olasılığı da beraberinde getiriyor. Buna rağmen Warner Bros’un duruma tepkisi ne olacak henüz bilmiyoruz. Şu anda Mortal Kombat’ın hakları Warner Bros’a ait. Daha önce de koleksiyon oyun sürümleri yayınlanmıştı ve muhtemelen yeni nesil konsollarda da buna devam edecektir.

Dolayısıyla bu sızıntı sonrası ortaya çıkan muhtemel fan yapımı oyunlara karşı dağıtımcı firmadan yaptırım gelebilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.