Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mortal Kombat 11’in Terminatör Genişlemesi Google Reklamları Üzerinden Sızdı!

Mortal Kombat 11'in ilk DLC karakteri sızdırıldı.

Yayınlanmadan önce sık sık gündeme gelen Mortal Kombat 11 dün de haberlerimizde kendine yer bulmuştu. Kombat Ligi’ni dün oyuncularına sunan yapım, bu lig ile daha rekabetçi dövüş maçlarını karşımıza çıkaracak.

Mortal Kombat 11’in Terminatör Genişlemesi Google Reklamları Üzerinden Sızdı 2

Oyuncular tarafından merakla beklenen ancak çıktıktan sonra bekleneni veremeyen Mortal Kombat 11 günümüzde oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başardı. Geçtiğimiz aylarda yol haritasını oyuncular ile paylaşan yapım, önümüzdeki aylarda yeni DLC paketleri alacaktı. Bugün oyunun DLC paketlerinden bir tanesi internete sızdı.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Mortal Kombat 11’in DLC paketlerinden bir tanesi olan Terminatör genişlemesi Google reklamları ile internete sızdırılmış. Habere göre Terminatör genişlemesi oyunun ilk genişlemesi olacak ve ilk genişleme karakteri de Shang Tsung olacakmış. Buna ek olarak DLC paketi içerisinde 2 tane de konuk karakter yer alacakmış. Yeni karakterler ile daha çekişmeli dövüşlere ev sahipliği yapacak olan oyun ne zaman yeni genişlemesine kavuşacak bilinmiyor.

Ancak genişlemenin internette reklamlar arasında gözükmesi de oyuncular tarafından bilinçli olarak yapıldığı tahmin ediliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.