Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mortal Kombat 11’in Son Karakteri Johnny Cage Oldu!

Mortal Kombat 11'in son karakteri tanıtıldı.

2019’un dövüş oyunu olarak 23 Nisan’da lansmana çıkacak olan Mortal Kombat 11 konsol ve bilgisayar oyuncuları tarafından merakla bekleniyor. Aksiyon ve dövüş oyunu olarak oynanacak olan yapım, bünyesinde birbirinden farklı karakterlere de yer verecek. Oyun içerisinde yer alacak olan son karakter bugün Johnny Cage olarak duyuruldu.

Mortal Kombat 11’in Son Karakteri Johnny Cage Oldu 2

Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabilecek olan Mortal Kombat 11 rekabet dolu dövüşlere ev sahipliği yapacak. Görsel efektlerin yoğun bir şekilde karşımıza çıkacağı oyunda birbirinden farklı özelliklere sahip olacak olan onlarca farklı karakter yer alacak. Fantastik yeteneklere sahip olacak olan bu karakter ile oyuncular rekabet dolu dövüş maçlarına katılacaklar. Çeşitli kostümlerin ve zırhların yer aldığı oyunda sinematik bir tarzda hikâye modu da oyunculara sunulacak.

Bugün PC Gamer’ın yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre oyuna gelecek olan son karakterin ismi belli olmuş. Yapılan haberde oyuna gelecek olan en son karakter Johnny Cage olarak belirtilmiş. Güneş gözlükleri ve kıyafeti ile oldukça şık bir karakter olarak karşımıza çıkacak olan Johnny Cage, kendine has özelliklerin yanı sıra hızlı ve atik yapısı ile oyuncuların beğenisini kazanacak.

Johnny Cage dövüşlerde yer yer elektrikli testere de kullanacak. Bir aksiyon filmi karakteri olan Johnny Cage rakiplerimiz karşısında oldukça avantajlı görünüyor.

Mortal Kombat 11 - Johnny Cage Reveal Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.