Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mortal Kombat 11’in Shao Kahn Karakteri Hakkında 22 Nisan’da Bilgi Paylaşılacak!

Efsanevi karakter Shao Kahn hakkında detaylar 22 Nisan'da paylaşılacak.

Haftalardır karakterleri hakkında sayısız bilgiyi oyuncular ile paylaşan Mortal Kombat 11 şu sıralar Kitana fragmanı ve bazı karakterlerin öldüğü fragman ile oyuncuları tatmin ediyor. Çıkışına sayılı gün kalan oyun hakkında yeni bir detay daha ortaya çıktı.

Mortal Kombat 11’in Shao Kahn Karakteri Hakkında 22 Nisan’da Bilgi Paylaşılacak 2

Bilindiği üzere Mortal Kombat 11 içerisinde hem dişi hem de erkek sayısız karakter yer alıyor. Oyuna gelecek olan genişleme paketleri ile de yeni karakterler alacak olan yapım haftalardır karakterlerini tanıtmaya devam ediyor. Son olarak Kitana’yı tanıtan geliştirici ekip efsanevi bir karakter hakkında şuana kadar hiç bilgi paylaşmadı. Aslında birçok fragmanda efsanevi olarak bahsettiğimiz karakter gözümüze çarpmıştı. Oyunun birçok fragmanın da ve görselinde karşımıza çıkan Shao Kahn hakkında henüz bir bilgiye sahip değiliz.

13 Nisan’da Twitter’da geçen bir konuşmada Shao Kahn hakkında ne zaman bilgi verileceği yönünde bir tartışma yapılmış. Geliştirici ekip içerisinde yer alan Tyler Lansdown Shao Kahn hakkında 22 Nisan’da bilgi verileceğini Twitter adresi üzerinden belirtti. Serinin efsanevi karakteri olan Shao Kahn oyun içerisinde en yetenekli ve güçlü karakterlerden birisi olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca oyun içerisinde mikro ödemelerin yer alacağı bilgisi bugün birkaç farklı kaynakta da belirtildi. Ancak oyuncular mikro ödemeler ile sadece kozmetik ürün satın alabilecekler.

Yani mikro ödemeler ile oyunculara avantajlar sağlayan içerikler satın alınamayacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. BATIN REİS

    Abi harikasın ben abimi biraz yenebiliyorum ama shao kahn ile abimi yenebiliyorum mortal kombat 11 de ise abim sub zero seçti ben scorpıon seçtim yendim diğerinde abim scorpion
    seçti ben ise sub zero seçtim yendim ama kafa koparma fişin de bireylere bastığın da harakjetler çıkıyor ya ben onları aklımda tutamıyorum abi teşekkürler (BATIN REİS abone olun kanalıma)

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.