Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mortal Kombat 11’in Kapalı Beta Karakter Kadrosu Onaylandı!

Mortal Kombat 11'in kapalı betasında hangi karakterlerin yer alacağı belli oldu.

Aksiyon dünyası tarafından merakla beklenen Mortal Kombat 11’in kapalı betasına sayılı günler kalırken kapalı betada hangi karakterleri oynayabileceğimiz de ortaya çıktı. Konsollarda geçerli olan kapalı beta 28 Mart’ta başlayacak.

Mortal Kombat 11’in Kapalı Beta Karakter Kadrosu Onaylandı 2

Oyunculara fantastik bir dünyada aksiyon dolu dövüşler yapabilme imkanı verecek olan Mortal Kombat 11, 23 Nisan’da konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulacak. Geçtiğimiz hafta kapalı beta oturumunu duyuran yapım, bu hafta kapalı betada hangi karakterleri oynayacağımızı paylaştı.

Bilindiği üzere 28 Mart – 1 Nisan tarihleri arasında Mortal Kombat 11, Xbox One ve PlayStation 4 platformunda kapalı beta olarak oynanacak. Yani kapalı beta Nintendo Switch ve PC oyuncularını kapsamıyor. Oyunun kapalı betasında Scorpion, Skarlet, Baraka, Jade ve Kabal isimli 5 karakter bizleri bekliyor olacak. Oyuncular bu 5 karakter arasından seçim yapabilecek ve rakipleri ile dövüşebilecekler. Kapalı beta sürecinde oyuncuları sınırlı bir içerik beklerken dövüşler de oldukça rekabet dolu geçecek.

PlayStation 4 ve Xbox One platformu için geçerli olacak olan kapalı beta sürecinde oyuncular karşılaştıkları hataları da geliştirici ekiple paylaşarak hataların ortadan kaldırılmasına destek olabilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.