Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mortal Kombat 11’in Kapak Resmi Yayınlandı!

Mortal Kombat 11'in kapak fotoğrafında Scorpion yer alıyor.

The Game Awards’da tanıtılan 10 oyundan birisi olan Mortal Kombat 11, 23 Nisan 2019’da karşımıza çıkacak. Konsol ve bilgisayar platformunda oynanacak olan yapım kapak fotoğrafını paylaştı.

Mortal Kombat 11’in Kapak Resmi Yayınlandı 2

Aksiyon ve döğüş oyunu olarak karşımıza çıkacak olan yapımda benzersiz birbirinden farklı karakter yer alacak. Yapılan haberlerde bu karakterler arasından ön plana çıkan Scorpion adlı karakterdi. Altchar’ın haberi ile öğrendiğimiz kapak fotoğrafında da ön plana çıkan Scorpion adlı karakter yer alıyor.

Mortal Kombat’ın ilk yaratıcısı ve tüm serinin yapımcısı olarak tanınan Ed Boon, Mortal Kombat 11’e dair kapak fotoğrafını oyuncular ile paylaştı. Oyuncuları daha fazla meraklandırmadan kapak fotoğrafını yayınlayan Ed Boon, Twitter hesabından bu oyunun kapak fotoğrafını tüm dünyayla paylaşmaktan son derece mutlu olduğunu belirtti. Oyunun en popüler karakteri olan Scorpion kapak görselinde de kendine yer bulurken kapşonlu kostümü de oldukça ilgi çekici duruyor. Kendine has silahlara sahip olacak olan bu karakter, görselde sanki bir şeyi yakalamaya çalışıyor gibi görünüyor.

Karakterin arkasında görünen ejderha temalı bir dövme de dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor.

Warner Bros tarafından yayınlanacak olan yapım konsol ve bilgisayar platformunda oynanıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.