Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mortal Kombat 11’in Joker Karakteri 4 Şubat’ta Oyuna Gelecek!

Mortal Kombat 11'in beklenen karakteri Joker 4 Şubat'ta lansmana çıkacak.

Geçtiğimiz yılın en çok beklenen dövüş oyunları arasında yer alan Mortal Kombat 11 geçtiğimiz haftalarda birbirinden yeni haberler ile gündeme geldi. Oyuncular şu sıralar yeni karakter Joker’in geleceği tarihi merak ediyorlar.

Mortal Kombat 11’in Joker Karakteri 4 Şubat’ta Oyuna Gelecek 2

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz hafta yaptığımız haberlerde Mortal Kombat 11’e yeni karakterlerin gelmeye devam edeceğinden söz etmiştik. Kuşkusuz bu karakterler arasında en ilgi çekici ve merak uyandırıcı olanı kötü karakter Joker’di. Geçen hafta yeni bir fragman ile gündeme gelen Joker’in oyuna ne zaman geleceği ise merak konusuydu. Bugün gelen bilgiler ile Joker’in oyuna ne zaman ekleneceği belli oldu.

Bugün Steam üzerinde Mortal Kombat 11’in sayfasını ziyaret eden oyuncular Joker isimli karakter için sergilenen genişleme paketini gördüler. Paketin detaylarına göz atan oyuncular Joker’in 4 Şubat’ta oyuna ekleneceği bilgisine ulaştılar.

Yeni karakterin Steam sayfasına bizde göz attığımız da yeni karakterin Şubat ayında karşımıza çıkacağını gördük. Yeni karakterin Steam sayfası üzerinde yer alan bilgiler de Joker’in sağı solu olmadığı, oldukça tehlikeli bir karakter olarak oyuna farklı bir hava katacağı ifade edilmiş.

Kaos’un temsilcisi olan Joker, Mortal Kombat 11’e eklenen en yeni karakterlerden birisi olacak.

Mortal Kombat 11   The Joker Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.