Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Moons of Madness’ın Konsol Çıkış Tarihi Ertelendi!

Moons of Madness 24 Mart'ta konsollara gelecek.

22 Ekim 2019’da Steam üzerinden bilgisayar platformu oyuncularına sunulan Moons of Madness beklentileri karşıladı ve oyuncuları korku dolu bir dünyaya götürdü. Yapım yakında konsollarda da oynanabilir olacak.

Moons of Madness’ın Konsol Çıkış Tarihi Ertelendi 2

Macera ve korku oyunu olarak adından söz ettiren Moons of Madness günümüzde 49.00 TL olarak Steam’de satışlarına devam ediyor. Bilgisayar platformu oyuncuları tarafından ‘çoğunlukla olumlu’ olarak değerlendirilen yapım normalde 21 Ocak 2020’de de Xbox One ve PlayStation 4 platformuna çıkış yapacaktı. Bugün gelen bilgilere göre oyunun çıkış tarihi ertelenmiş.

VGChartz’ın haberi ile edindiğimiz güncel gelişmelere göre Funcom imzalı Moons of Madness’in PlayStation 4 ve Xbox One’a geliş tarihi ertelenmiş. Aylar önce 21 Ocak’ta konsollara geleceği duyurulan yapım ertelenme ile 24 Mart çıkış tarihi almış.

Oyunu merakla bekleyen konsol oyuncuları 24 Mart 2020 itibari ile yapımı oynamaya başlayabileceklermiş. Habere göre oyunun resmi Twitter adresi üzerinden yapılan açıklama ile çıkış tarihi 24 Mart’a ertelenmiş.

Zengin bir hikâye üzerinde birinci şahıs kamera açıları eşliğinde oynanan yapım doğaüstü dehşet sahneleri ile oyunculara hem aksiyon hem de gerilim dolu anlar yaşatacak.

Moons of Madness - LAUNCH TRAILER

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.