Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Moonlighter Yarım Milyon Kopya Sattı!

Moonlighter 500.000'den fazla kopya sattı.

2018’in Mayıs ayında konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulan Moonlighter piksel grafikleri ile adeta oyuncularına gönlünde bir taht kurdu. Oyunun Steam topluluk sayfasında yapılan açıklamaya göre 500.000 adet kopya satışı geride kalmış.

Moonlighter Yarım Milyon Kopya Sattı 2 1

Digital Sun tarafından geliştirilen ve tüm platformlarda 11 bit studios tarafından geliştirilen Moonlighter macera ve RYO oyunu olarak geçtiğimiz yıl karşımıza çıkmıştı. Steam’de bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çoğunlukla olumlu’ olarak değerlendirilen yapım, satış rakamları ile geliştiricisin tatmin etmeyi başardı.  Aksiyon RPG oyunu olarak şu sıralar ilgiyle oynanmaya devam eden yapım, tüm platformlarda toplam da 500.000 adetten fazla satmış.

Steam’de şu sıralar yüzde 40 indirimli olarak 32.00 TL yerine 19.20 TL olarak satışlarına devam eden yapım, 500.000 adet kopya satışının şerefine yeni bir genişleme paketi de duyurdu. Between Dimensions adında yayınlanacak olan DLC paketi zengin bir içeriğe sahip olarak tüm platformlarda oyunculara sunulacak. 2019’un yaz ayları için planlanan genişleme paketi oyuna 10 orjinal yeni düşman eklerken, yeni silah modelleri, yeni kozmetik ürünler, yeni zırh setleri ve daha fazlasını karşımıza çıkaracak.

Between Dimensions adlı genişlemenin net çıkış tarihi bilinmezken fiyat etiketi de henüz duyurulmuş değil.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.