Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Monster Truck Championship İçin Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Nacon, Monster Truck Championship için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Fragman'da oyuncuları nelerin beklediği görülebiliyor.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Nacon Connect etkinliğinde duyurulan Monster Truck Championship için Nacon bugün yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman’da oyuncuları büyük bir yıkım ve eğlenceli yarışlar bekliyor olacak.

Monster Truck Championship İçin Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Teyon tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından yayınlanacak olan Monster Truck Championship’in yeni oynanış fragmanı yayınlandı. Bu oyun, oyun piyasasında ki ilk Monster Truck simülasyon oyunu olma özelliğini taşıyor. Yani oyun gerçekte Canavar Kamyonun sürüş deneyimi nasılsa bunu bire bir olarak oyunculara aktarmak istiyor.

Aşağıdaki fragmandan’da anlayabileceğiniz üzere ister araç dışından ister araç içi kokpit’ten oyunu oynayabileceksiniz. Nacon oyunla ilgili yapmış olduğu açıklamada “Şimdiye kadar ki en gerçekçi Monster Truck oyununu yapıyoruz ve oyuncuların bu oyundan maksimum verim almasını istiyoruz” diyor.

Monster Truck Championship’de 16 farklı Canavar Kamyon, 50’den fazla özelleştirme imkanı, 25 arena ve 3 farklı lig olacak. Bunun yanı sıra oyunda 5 farklı oyun modu var.

  • Race: Bu bildiğimiz standart türdeki yarış modu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Time Trial: Diğer yarış oyunlarından da aşina olduğumuz bu zamana karşı yarış modunda belirli bir süre içerisinde yarışı bitirmemiz gerekiyor.
  • Drag Races: Bir rakibe karşı düz bir yolda yarış.
  • Freestyle: Adı üstünde freestyle modunda tamamen özgür olacaksınız. İstediğiniz akrobatik hareketleri bu mod’da deneyebilirsiniz.
  • Destruction: Bence oyunun Freestyle’dan sonra ki en eğlenceli modu bu olacaktır çünkü önüne gelen her şeyi yıkacaksınız.

Monster Truck Championship, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için yayınlanacak.

Monster Truck Championship - Gameplay Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.