Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Monster Hunter: World’ün İkinci Yıl Dönümü Kutlanıyor!

Monster Hunter: World'ün yeni etkinliği 13 Şubat'a kadar devam edecek.

Capcom’un en çok satan oyunları arasında ilk sırada yer alan Monster Hunter: World önce konsollarda daha sonra ise bilgisayar platformunda ortalığı kasıp kavurdu. Oyun günümüze kadar 26 milyondan fazla satış gerçekleştirdi. Yapım şuanda ikinci yıl dönümünü kutluyor.

Monster Hunter World’ün İkinci Yıldönümü Kutlanıyor 2

Yayınlanmasından kısa süre sonra milyonlarca adet kopya satışı gerçekleştiren Monster Hunter: World ikinci yılını geride bıraktı. Günümüzde en çok oynanan oyunlar arasında yer alan yapım ikinci yılını oyuncuları ile kutlama kararı aldı.

PC Gamer’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Capcom, Monster Hunter: World’ün ikinci yıl dönümünü kutlamak amacıyla yeni bir etkinlik yayınlamış. 13 Şubat’a kadar devam edeceği belirtilen yeni etkinlikte oyuncular özel ışıltılı zırhların kilitlerini açabilecek, yılda birkaç kez mevcut olan nadir görevleri yapabilmek için ter dökecekler. Nadir görevler beraberinde oyunculara bazı özel ödüller de sunacak. Sınırlı süreli etkinlik görevleri ile oyuncular oyunun ikinci yıl dönümü oyunculara yeni bir silah modeli de sunuyor.

Çekiç olarak adlandırılan yeni silah modeli etkinlik içerisinde kullanılabilecek.

Oyunun ikinci yıldönümü 13 Şubat’a kadar oynanabilir olacak.

MHW Iceborne Gold Rathian Vs Well Done Hammer !!! 4:17

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.