Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Monster Hunter World: Iceborne Title Update 4 Yakında Duyurulacak

Monster Hunter World: Iceborne Title Update 4 yakın bir tarihte açıklanacak.

Resmi Monster Hunter World Twitter hesabı, Monster Hunter World: Iceborne Title Update 4 için yeni bir çıkış tarihini yakın bir tarihte duyurulacağını yazdı.

Monster Hunter World Iceborne Title Update 4 Yakında Duyurulacak 1

Monster Hunter World geçtiğimiz aylarda yine resmi Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada COVID-19 nedeniyle çıkarmayı planladıkları Title Update 4’ün gecikmeye uğrayacağını ve daha ileri bir tarihte duyurulacağını söylemişti.

En son yaptıkları açıklamanın üzerinden neredeyse 2 ay geçti ve bugün Monster Hunter World yine resmi Twitter hesabı üzerinden Monster Hunter World: Iceborne Title Update 4’ün çıkış tarihinin açıklanacağını söyledi. Bu yeni gelecek olan başlık güncellemesi ile birlikte merakla beklenen Alatreon canavarı oyuna eklenmiş olacak.

Firmanın daha önce açıklamış olduğu başlık güncellemesi yol haritasında, Bloom festivali, yeni katmanlı zırh ve silahların eklenmesi ve elbette oyuncuların asıl beklediği yeni canavarlar yer alıyor. Oyuna en son eklenmiş olan canavarlar ise şunlardı: Arch-Tempered Namielle, Rajang ve Raging Brachydios.

Capcom daha önce Monster Hunter World: Iceborne’da ki en çok ve en az avlanan canavarların bir listesini yayınladı. Listeye göre en çok avlanan canavalar aşağıdaki gibidir.

  • Safi’jiiva
  • Zinogre
  • Ruiner Nergigante
  • Teostra
  • Odogaron

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.