Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Monster Hunter: World – Iceborne Güncellemesi Rajang’ı Oyuna Ekliyor!

Monster Hunter: World'e Rajang geldi.

15 milyondan fazla satarak büyük bir başarıya imza atan Monster Hunter: World yeni içerik güncellemesi olan Iceborne ile de aynı başarıyı gösterdi. 6 Eylül’de konsol platformu oyuncularına sunulan Iceborne 2.5 milyon kopya satışını geride bıraktı.

Monster Hunter World – Iceborne Güncellemesi Rajang’ı Oyuna Ekliyor 2

Capcom’un dillere destan oyunu haline  gelen Monster Hunter: World günümüzde milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam ederken yeni satışlara da imzasını satıyor. 6 Eylül’de PlayStation 4 ve Xbox One oyuncularına sunulan Iceborne genişlemesi yayınlanmasından bu yana 2.5 milyon oyuncu sayısını geride bırakırken geçtiğimiz günlerde oyuna yeni bir güncelleme geleceği duyuruldu.

Iceborne yayınlanmasından bu yana ilk güncellemesini geçtiğimiz hafta sonunda aldı. Oyuna gelen güncelleme ile yeni bir canavar olan Rajang oyuncuların beğenisine sunuldu. Volcanic bölgesinin kilidini de açan güncelleme ile oyunculara yeni zırhlar, yeni yetenekler, yeni silah büyütme seçenekleri ve daha fazlası sunuluyor.

Oyunda Rajang’ı evcilleştirmeyi başaran tüm oyuncular oldukça şık bir kombinasyona sahip olan özel bir zırh ile ödüllendirilecekler. Özellikle yeni bölge Volcanik ile oyuncular canavarların bazı özel bilgilerine de erişebilecekler.

Güncellemenin tüm detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Monster Hunter World Iceborne | RAJANG ARMOR IS AMAZING! All Weapons & Armor Skills Overview

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.