Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Monster Hunter Rise 3.0 Güncellemesinin Boyutu Belli Oldu

Monster Hunter Rise için yayınlanacak olan 3.0 güncellemesinin dosya boyutu resmi olarak açıklandı.

Capcom bugün, Monster Hunter Rise’ın 3.0 güncellemesinin 1 GB’dan fazla depolama alanı gerektireceğini doğruladı. Japon yayıncı, oyunun resmi Twitter profilinde, ay sonundan önce piyasaya sürülecek 3.0 güncellemesinin 1.4 GB ücretsiz depolama alanı gerektireceğini doğruladı. Güncelleme henüz tam olarak detaylandırılmadı, ancak yeni canavarların yanı sıra uygun bir son ekleyeceği şimdiden onaylandı.

Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise, Mart ayında Nintendo Switch’te piyasaya sürüldü ve önümüzdeki yıl PC’de piyasaya sürülecek. Oyun, daha önce incelememizde yazıldığı gibi serinin şimdiye kadar yapılmış en iyi girişleri arasında yer alıyor.

Ninja’dan ilham alan Kamura Köyü’nde yer alan yemyeşil ekosistemleri keşfedin ve en büyük avcı olmak için korkunç canavarlarla savaşın. Son felaketin vurulmasının üzerinden yarım yüzyıl geçti, ancak korkunç yeni bir canavar başını kaldırdı ve ülkeyi bir kez daha kaosa sürüklemekle tehdit ediyor.

Çok çeşitli silahlar ve zırhlar yapmak için kullanabileceğiniz ödüller kazanmak için tek başınıza veya arkadaşlarınızla bir partide avlayın. Uçan “Wire Action” ve köpek arkadaşınız “Palamute” gibi yepyeni oyun sistemleri, Monster Hunter’ın bilindiği halihazırda sağlam savaşa heyecan verici yeni katmanlar ekleyecek.

İster evde, hareket halindeyken, çevrimiçi veya çevrimdışı olsun – Nintendo Switch’te bir sonraki avınıza her zaman hazır olacaksınız.

Monster Hunter Rise artık dünya çapında Nintendo Switch’te mevcut.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.